Niin melkein meni tämänkin viikonloppu - täysin ruokaa laittamatta.
Perjantainan lapsella oli ratsastusta, lauantain katkaisi pahasti Apassionata keskellä päivää (kävimme ulkona syömässä) ja tänään sunnuntaina aloitimme aamun hevostalleilla, Sen jälkeen lapsi sieppasi vauhdissa lautasellisen puuroa, minä lähdiin töihin ja lapsi pelaamaan jalkapalloa. Illaksi olen varannut  pyykkituvan ja talouden toinen jäsen menee kaverilleen tekemään sushia. 
Ei siis mitään syytä laittaa ruokaa.

Huomiseksi voisin kaivaa jonkun kivan reseptin pakastekalalle, pakasteessa on paketti seitiä.

Sisustukselliset projektit painaavat myös päälle. Olohuoneessa nojaa seinään keittiön uusi vanha pöytä, ilman jalkoja. Jalat pitäisi hioa ja maalata mustiksi. Maali on, santapaperia on, jalat on irti, inspiraatio kateissa.
Löysin jo aikaa sitten keittiöön Tapiovaaran Fanett- tuolit, oikeastaan yhteensä jopa kahdeksan sellaista. Pöytäkin löytyi, mutta ei ihan samaa sarjaa - kunnes kuusankoskelaisella kirpputorilla köllötti pyöreä pyöreäjalkainen pöytä jatkopalalla. Ainoa vaan, että ne pyöreät jalat ovat vaaleat - ja minä haluan /tarvitsen mustat. Saa sitten vaan nähdä koska haluan tarpeeksi, yleensä asioita saa aikaiseksi vasta kun niitä haluaa tarpeeksi paljon.

Kirpputoriprojektikin on ihan levällään pitkin kämppää.  Juuri nyt on menossa sellaista ei niin hyvää tarvaraa, ja se ei inspiroi yhtään Mutta nekin on myytävä, tai yritettävä myydä ennen kiertoon siirtämistä.

Onnneksi olen saamassa myyntiin ihan uutta vanhaa tavaraa - sellainen aina innostaa myymään ahkerammin.
Kotona pitäisi tehdä pientä remonttia, kesä on tulossa ja lapsen harrastukset huutavat rahaa. Luulisi siinä olevan kannustetta kerrakseen.... vaan ei! LAISKA LAISKA LAISKA MINÄ!

Huomenna seitiä jossain muohossa.

Siihen asti 

MuBa